Koejäsen

Olemme kiinnostuneet ottamaan lisää jäseniä.

Jos tunnet seuramme jäseniä, niin pyydä heitä puoltamaan jäsenhakemustasi

Jos haluat jäsenhakemuksesi käsiteltävän helmikuun kokouksessa, niin toimita jäsenhakemus kahden jäsenen puolloilla sihteerille 31.12. mennessä. Jos taas haluat jäsenhakemuksesi käsiteltävän elokuunkokouksessa, niin toimita se sihteerille 30.6. mennessä.

Jos et tunne ketään seurassamme, niin lähetä jäsenhakemus sihteerille ja ole noin viikon päästä yhteydessä seuran puheenjohtajaan ja yhteen hallituksen jäseneen ja keskustele heidän kanssaan jäsenhakemuksestasi.Hallituksen yhteystietot löydät Yhteistiedot kohdasta.

Pielisen Riistamiehet ry:n koejäsenyys kestää 2 vuotta, minkä jälkeen yhdistyksen kokous päättää jäseneksi hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Koejäsenellä on seuran kokouksissa puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Hänellä on seuran edustusoikeus kilpailu- ja kenneltoiminnoissa. Lisäksi hänellä on metsästysoikeus seuramme vuokraamille metsästysalueille.

Koejäsen maksaa vuosittain jäsenmaksun ja seuran jäseneksi hyväksyttäessä liittymismaksun.

Koejäsen kerää 100 toimintapistettä vuosittain, kuten jäsenemme. Seuramme toimintapistesäännöt pohjautuvat metsästäjäliiton pisteytykseen. 

Nuorisojäsen

Seuran nuorisojäseneksi voi seuran kokous kirjallisen anomuksen perusteella valita alle 18-vuotiaan. Nuorisojäsenellä on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin koejäsenellä. Vuotuinen jäsenmaksu on puolet varsinaisen jäsenen jäsenmaksusta.